Title
Views
Replies
Last Post
Internet connection required when trying to run MODx locally.
2,685
5

By: Jul, 9 years, 4 months ago

Last: technicaltitch, 4 years, 5 months ago

All my links suddenly point to the home page
  • 1
  • 2
  • 3
8,158
20

By: mtb24, 8 years, 7 months ago

Last: rjpalombo, 6 years, 10 months ago

Unable to change File Manager Path
2,740
2

By: outre99, 7 years, 7 months ago

Last: outre99, 7 years, 7 months ago

0.9.6.2 FCKeditor broken/bug?
  • 1
  • 2
7,920
10

By: mDesign, 9 years, 3 months ago

Last: mDesign, 7 years, 9 months ago

Preview Offline Site
5,756
9

By: AMDbuilder, 9 years, 3 months ago

Last: mbrinson, 7 years, 10 months ago

CSS in Firefox doesnt work
6,899
8

By: a_lex, 9 years ago

Last: strangebuttrue, 7 years, 11 months ago

0.9.6.2 security problem with reflect snippets
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 12
  • 13
61,002
121

By: julien04, 9 years, 3 months ago

Last: ZAP, 8 years, 5 months ago

Timing problem: unwanted redirection after login to the backend.
3,983
4

By: Jul, 8 years, 8 months ago

Last: Jul, 8 years, 8 months ago

Randomly Deleting Content from Document Content
3,239
2

By: j0nez, 8 years, 9 months ago

Last: j0nez, 8 years, 9 months ago

0.9.6.2 - downloading
3,323
2

By: lastoftheromans, 8 years, 10 months ago

Last: lastoftheromans, 8 years, 10 months ago

QuickEdit doesn't work in new release?
  • 1
  • 2
  • 3
13,003
20

By: zombiemx, 9 years, 5 months ago

Last: nixdesigner, 8 years, 10 months ago

Manage pics button is inactive
4,743
7

By: a_lex, 9 years ago

Last: mrhaw, 9 years ago

[Solved] page generated with outdated template code.
2,699
0

By: Jul, 9 years, 1 month ago

Last: Jul, 9 years, 1 month ago

java thing wont go away
4,005
2

By: Yottie, 9 years, 1 month ago

Last: Yottie, 9 years, 1 month ago

CSS and cache problem
6,410
4

By: jonasgrau, 9 years, 1 month ago

Last: garryn, 9 years, 1 month ago

Sniff, quick-edit not finding required files due to base_path being empty
2,981
0

By: elmdx, 9 years, 2 months ago

Last: elmdx, 9 years, 2 months ago

[Resolved] Module dependencies tab error
5,041
7

By: Paprikas, 9 years, 5 months ago

Last: shamblett, 9 years, 2 months ago

[Solved] [(site_name)] and [(site_url)] not setting correctly
5,954
7

By: dev_cw, 9 years, 2 months ago

Last: zaigham, 9 years, 2 months ago

Huge Error Log since 9.6.2
3,611
3

By: webbear, 9 years, 2 months ago

Last: webbear, 9 years, 2 months ago

Quickedit broken for IE 6/7
3,546
4

By: amadeus_z, 9 years, 2 months ago

Last: amadeus_z, 9 years, 2 months ago