On March 26, 2019 we launched new MODX Forums. Please join us at the new MODX Community Forums.
Title
Views
Replies
Last Post
Question? Does the resource editor have version history?
1,372
3

By: shanem, 7 years ago

Last: Jako, 7 years ago

Question? ManagerManager: An error has occurred: TypeError - oElement is null
588
0

By: shanem, 7 years ago

Last: shanem, 7 years ago

Question? Upgraded to 1.0.14 and Tiny MCE Link list gone
689
2

By: bluespark, 7 years ago

Last: bluespark, 7 years ago

Question? KCFinder Issue with inserting PDFs / Images
587
2

By: presson83, 7 years, 1 month ago

Last: bluespark, 7 years ago

Answered Problems with WebUsers and WebGroups
550
1

By: IngMA, 7 years, 1 month ago

Last: IngMA, 7 years, 1 month ago

Question? Strange cache behavior
595
2

By: jazpiens, 7 years, 1 month ago

Last: jazpiens, 7 years, 1 month ago

Question? Upgrade to MODX 1.0.14 from 1.0.1 leads to database error
1,120
5

By: nebukor, 7 years, 2 months ago

Last: markoj, 7 years, 1 month ago

Answered Just upgraded to 1.0.14 Evo but page "Edit" sections are blank
632
6

By: ricksterv4n1x8, 7 years, 1 month ago

Last: sottwell, 7 years, 1 month ago

Answered Editing / Saving a Resource fails with console error 'refused to set unsafe header'
1,736
2

By: pumkinweb, 7 years, 1 month ago

Last: pumkinweb, 7 years, 1 month ago

Answered KCFinder
  • 1
  • 2
1,921
11

By: redtoad, 7 years, 1 month ago

Last: fourroses666, 7 years, 1 month ago

Security Warning / need help understanding New Version of site hack on Evo 1.014
2,254
1

By: noahlearner, 7 years, 2 months ago

Last: zaigham, 7 years, 2 months ago

Error: can't safe any changes to ressources -problem with managermanager plugin after updates
1,265
6

By: Nudibranch, 7 years, 2 months ago

Last: mrhaw, 7 years, 2 months ago

Updating from 1.0.3 to 1.0.14 blank install
649
3

By: fourroses666, 7 years, 2 months ago

Last: fourroses666, 7 years, 2 months ago

Missing Content - Modx Tags not displaying
695
5

By: homerjon, 7 years, 2 months ago

Last: fourroses666, 7 years, 2 months ago

Question? A quick question (hopefully) on permissions
533
1

By: bob-rooney, 7 years, 2 months ago

Last: bob-rooney, 7 years, 2 months ago

Error "Error" upgrading
484
1

By: mIDO, 7 years, 3 months ago

Last: mIDO, 7 years, 3 months ago

Secure Web Pages Inaccessible Following Upgrade to Evo 1.0.14
1,127
6

By: sitecoder, 7 years, 3 months ago

Last: sitecoder, 7 years, 3 months ago