On March 26, 2019 we launched new MODX Forums. Please join us at the new MODX Community Forums.
Title
Views
Replies
Last Post
Question? Can a Clipper website be cross-graded to EVO?
199
1

By: leadtromba, 1 year, 3 months ago

Last: BobRay, 1 year, 3 months ago

Question? "Upgrade" documentation: "config.inc.php" permissions
228
2

By: HansTroost, 1 year, 4 months ago

Last: HansTroost, 1 year, 4 months ago

Question? Evo 1.2.2 Document Tree Bug
354
0

By: kicsigabszi, 2 years, 5 months ago

Last: kicsigabszi, 2 years, 5 months ago

Question? Where is the documentation?
515
4

By: bmoebis, 2 years, 6 months ago

Last: iusemodx, 2 years, 6 months ago

Question? Seriously problems after upgrade 1.0.15 to 1.2.1.
414
0

By: carlossd, 2 years, 7 months ago

Last: carlossd, 2 years, 7 months ago

Answered Information: Multiple active user sessions (total 2) found for user xxx
995
2

By: oclanis, 2 years, 10 months ago

Last: oclanis, 2 years, 10 months ago

Question? Evo 1.2 with TinyMCE4 - Insert Link with "Search in MODX" doesn't work
523
1

By: bmoebis, 2 years, 10 months ago

Last: iusemodx, 2 years, 10 months ago

Question? Error : mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysqld.sock' (2)
834
1

By: bembelsche28, 2 years, 11 months ago

Last: BBloke, 2 years, 11 months ago

Answered Unable to Log in to Manager After Upgrade
856
4

By: buddyrigotti, 3 years ago

Last: iusemodx, 3 years ago

Question? Thumbs not showing in gallery after update to EVO 1.2
435
1

By: lennardwoering, 3 years ago

Last: iusemodx, 3 years ago

Answered Evo 1.2 Problem with Menu - sub - sub
  • 1
  • 2
1,097
15

By: lennardwoering, 3 years ago

Last: lennardwoering, 3 years ago

Question? Problem with YAMS
  • 1
  • 2
1,651
14

By: neoziox, 3 years, 7 months ago

Last: fourroses666, 3 years ago

Question? Evolution 1.1 & MaxiGallery ("upload picture" button / magage pictures don't show up)
  • 1
  • 2
3,234
10

By: anonymized-26931, 3 years, 10 months ago

Last: iusemodx, 3 years, 1 month ago

Answered Evo 1.1 Cant set default "Editor to use"
  • 1
  • 2
1,569
11

By: dubbs, 3 years, 7 months ago

Last: hgw7m, 3 years, 1 month ago

Question? Evo 1.1 Upgrade: Can't save anything!
858
3

By: suplitas, 3 years, 10 months ago

Last: friedaweb, 3 years, 1 month ago

Question? I've been hacked
866
4

By: Ysanmiguel, 3 years, 1 month ago

Last: Ysanmiguel, 3 years, 1 month ago

Question? Error : mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, object given
2,531
4

By: carloscardonasd, 3 years, 1 month ago

Last: breezer, 3 years, 1 month ago

Question? Evolution 1.1 Easy2Gallery not working
921
4

By: Hardoman, 3 years, 9 months ago

Last: Jul, 3 years, 1 month ago

Question? TinyMCE doesn't load in MODx 1.1 after upgrading
  • 1
  • 2
1,440
11

By: taiyo1578, 3 years, 4 months ago

Last: iusemodx, 3 years, 1 month ago

Question? Evo 1.1, TinyMce 3.5.11, blank content field
793
3

By: rainbowtiger, 3 years, 7 months ago

Last: Jul, 3 years, 1 month ago