New Community Forums are coming. Watch this space for news.
Title
Views
Replies
Last Post
Question? Can a Clipper website be cross-graded to EVO?
105
1

By: leadtromba, 5 months, 2 weeks ago

Last: BobRay, 5 months, 2 weeks ago

Question? "Upgrade" documentation: "config.inc.php" permissions
112
2

By: HansTroost, 5 months, 3 weeks ago

Last: HansTroost, 5 months, 3 weeks ago

Question? Evo 1.2.2 Document Tree Bug
271
0

By: kicsigabszi, 1 year, 7 months ago

Last: kicsigabszi, 1 year, 7 months ago

Question? Where is the documentation?
418
4

By: bmoebis, 1 year, 8 months ago

Last: iusemodx, 1 year, 8 months ago

Question? Seriously problems after upgrade 1.0.15 to 1.2.1.
305
0

By: carlossd, 1 year, 9 months ago

Last: carlossd, 1 year, 9 months ago

Answered Information: Multiple active user sessions (total 2) found for user xxx
832
2

By: oclanis, 2 years ago

Last: oclanis, 2 years ago

Question? Evo 1.2 with TinyMCE4 - Insert Link with "Search in MODX" doesn't work
404
1

By: bmoebis, 2 years ago

Last: iusemodx, 2 years ago

Question? Error : mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysqld.sock' (2)
639
1

By: bembelsche28, 2 years, 1 month ago

Last: BBloke, 2 years, 1 month ago

Answered Unable to Log in to Manager After Upgrade
688
4

By: buddyrigotti, 2 years, 2 months ago

Last: iusemodx, 2 years, 2 months ago

Question? Thumbs not showing in gallery after update to EVO 1.2
335
1

By: lennardwoering, 2 years, 2 months ago

Last: iusemodx, 2 years, 2 months ago

Answered Evo 1.2 Problem with Menu - sub - sub
  • 1
  • 2
910
15

By: lennardwoering, 2 years, 2 months ago

Last: lennardwoering, 2 years, 2 months ago

Question? Problem with YAMS
  • 1
  • 2
1,399
14

By: neoziox, 2 years, 9 months ago

Last: fourroses666, 2 years, 2 months ago

Question? Evolution 1.1 & MaxiGallery ("upload picture" button / magage pictures don't show up)
  • 1
  • 2
2,835
10

By: sharkbait, 3 years ago

Last: iusemodx, 2 years, 3 months ago

Answered Evo 1.1 Cant set default "Editor to use"
  • 1
  • 2
1,307
11

By: dubbs, 2 years, 9 months ago

Last: hgw7m, 2 years, 3 months ago

Question? Evo 1.1 Upgrade: Can't save anything!
676
3

By: suplitas, 3 years ago

Last: friedaweb, 2 years, 3 months ago

Question? I've been hacked
704
4

By: Ysanmiguel, 2 years, 3 months ago

Last: Ysanmiguel, 2 years, 3 months ago

Question? Error : mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, object given
1,916
4

By: carloscardonasd, 2 years, 3 months ago

Last: breezer, 2 years, 3 months ago

Question? Evolution 1.1 Easy2Gallery not working
793
4

By: Hardoman, 2 years, 11 months ago

Last: Jul, 2 years, 3 months ago

Question? TinyMCE doesn't load in MODx 1.1 after upgrading
  • 1
  • 2
1,207
11

By: taiyo1578, 2 years, 6 months ago

Last: iusemodx, 2 years, 3 months ago

Question? Evo 1.1, TinyMce 3.5.11, blank content field
672
3

By: rainbowtiger, 2 years, 9 months ago

Last: Jul, 2 years, 3 months ago