⚠️ Urgent! Active Attacks on MODX Revolution Sites Below Revolution 2.6.5

Add-ons

Toggle
Name
Last Post
Posts
Topics
Title
Views
Replies
Last Post
Question? Filter Results using AdvSearch and Tagger with Queryhooks
81
1

By: smorris, 5 days, 4 hours ago

Last: goldsky, 26 min ago

SimpleSearch: Empty results when properties are introduced
1,700
9

By: ojchris, 5 years, 1 month ago

Last: atype, 5 months, 1 week ago

Question? mSearch2 extra / phpMorphy - Any feedback ?
164
0

By: johnxx, 7 months, 2 weeks ago

Last: johnxx, 7 months, 2 weeks ago

Question? Override SimpleSearch Paging
93
0

By: todd.b, 8 months, 1 week ago

Last: todd.b, 8 months, 1 week ago

Question? [Bug] SimpleSearch with includeTVs not show all resource.
139
2

By: ferx77, 9 months, 2 weeks ago

Last: ferx77, 9 months, 2 weeks ago

Answered Simple Search: character displaying in results but not in content
189
2

By: msjetboy, 1 year ago

Last: msjetboy, 1 year ago

Question? First/Last and Previous/Next Missing
197
2

By: todd.b, 1 year, 1 month ago

Last: todd.b, 1 year, 1 month ago

Question? Simple search doesnt show update?
214
1

By: rdaneeel, 1 year, 1 month ago

Last: markh, 1 year, 1 month ago

Question? AdvSearch with ajax
297
1

By: apsar_809, 1 year, 2 months ago

Last: lkfranklin, 1 year, 2 months ago

Question? SimpleSearch Ignores Custom Property-set
234
3

By: todd.b, 1 year, 2 months ago

Last: BobRay, 1 year, 2 months ago

Question? AdvSearch to show search value based on dropdown box
685
3

By: jaimin10, 4 years ago

Last: apsar_809, 1 year, 3 months ago

Answered Modx search with select dropdown
435
8

By: apsar_809, 1 year, 3 months ago

Last: apsar_809, 1 year, 3 months ago

Question? AdvSearch won't return anything from a custom Search filter form and queryHook (but works fine via 'off the shelf' search input)
401
2

By: powellian, 1 year, 7 months ago

Last: powellian, 1 year, 5 months ago

Answered simpleSearch fieldPotency not sorting the results FIXED
357
3

By: yossarian, 1 year, 6 months ago

Last: BobRay, 1 year, 6 months ago

Question? Simplesearch: problem if snippet inside content
240
0

By: tillilab, 1 year, 6 months ago

Last: tillilab, 1 year, 6 months ago

Answered AdvSearch with ajax and livesearch
1,143
3

By: kudykam, 5 years, 7 months ago

Last: zara2ua, 1 year, 10 months ago

Question? Simple Search Only Searching Children of One Document
563
1

By: rx2, 2 years, 3 months ago

Last: rx2, 1 year, 11 months ago

Question? SimpleSearch, "Ajax," and HTTPS
664
0

By: firebot6, 2 years, 1 month ago

Last: firebot6, 2 years, 1 month ago

Question? [SOLVED] adjusting output of SimpleSearchForm
591
3

By: fbachofner, 2 years, 3 months ago

Last: wintertribe, 2 years, 3 months ago

SimpleSearch 1.9.2-pl bug with &useAllWords=true?
377
0

By: toslan, 2 years, 4 months ago

Last: toslan, 2 years, 4 months ago