We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
    • 119
    • 3 Posts
    Witam mam pytanie. Czy mozna zainstalować swój szablon w jakiś inny sposób niż przez wklejanie kodu etc. do okna edytora ? przez pewnienczas pracowałem na mambo a jak tam jest z szablonami sami wiecie.
      • 36541
      • 222 Posts
      Jeszcze nie. Ale to wszystko się zmieni w 1.0.
        This is the web: the only thing you know about who will come is that you don't know who will come.
        • 119
        • 3 Posts
        Dziekuje za odpowiedź. I linka. A tak w ogóle, to ilu jest Polaków na tym forum ??
          • 36541
          • 222 Posts
          Pewnie naście się uzbiera. Ale nie liczyłem smiley
            This is the web: the only thing you know about who will come is that you don't know who will come.
            • 6258
            • 13 Posts
            Quote from: 4frog at Nov 21, 2006, 10:19 AM

Dziekuje za odpowiedź. I linka. A tak w ogóle, to ilu jest Polaków na tym forum ??

wystarczająco wielu, żebyśmy mieli własne community - i wystarczająco niewielu, żeby nie ujawniać tej liczby administracji :].
              • 36541
              • 222 Posts
              Sądząc po ilości wyświetleń posta o implikacjach licencji GPL można chyba dość bezpiecznie założyć liczbę 50-60.
                • 5123
                • 12 Posts
                temat co prawda nieaktualny od dawna, ale tu jest proste rowziazanie tego problemu:

http://modxcms.com/forums/index.php/topic,10351.msg87225.html#msg87225