Hmm.. ogólnie to jak do tej pory mam cały czas pod górkę z forum i nie zanosi się
na poprawę.
Po podaniu wszystkich danych konfiguracyjnych pzy instalacji SMF Connector (znaczy ścieżki id stron startowych itp itd)
krzyczy cały czas mi komunikatem, że podałem mu prawdopodobnie złą ścieżkę SMF :/
ścieżka jest na pewno dobra no chyba że chodzi mu o coś zupełnie innego.
No ale bajer jest jeszcze taki, że w opcji "Zależności" modułu "SMF Connector" pokazuje mi się taki komunikat:
« MODx Parse Error »
MODx encountered the following error while attempting to parse the requested resource:
« Execution of a query to the database failed - Table ’s18910.smd’ doesn’t exist »
SQL: SELECT smd.id,COALESCE(ss.name,st.templatename,sv.name,sc.name,sp.name,sd.pagetitle) as ’name’,CASE smd.type WHEN 10 THEN ’Chunk’ WHEN 20 THEN ’Document’ WHEN 30 THEN ’Plugin’ WHEN 40 THEN ’Snippet’ WHEN 50 THEN ’Template’ WHEN 60 THEN ’TV’ END as ’type’ FROM smd LEFT JOIN `s18910`.`site_htmlsnippets` sc ON sc.id = smd.resource AND smd.type = ’10’ LEFT JOIN `s18910`.`site_content` sd ON sd.id = smd.resource AND smd.type = ’20’ LEFT JOIN `s18910`.`site_plugins` sp ON sp.id = smd.resource AND smd.type = ’30’ LEFT JOIN `s18910`.`site_snippets` ss ON ss.id = smd.resource AND smd.type = ’40’ LEFT JOIN `s18910`.`site_templates` st ON st.id = smd.resource AND smd.type = ’50’ LEFT JOIN `s18910`.`site_tmplvars` sv ON sv.id = smd.resource AND smd.type = ’60’ WHERE smd.module=6 ORDER BY smd.type,name
Czy ktokolwiek wie o co tu może chodzić??
Czy to posypało mi się forum czy też może CMS??
Ja już kompletnie straciłem w tym orientację :/
Pozdrawiam
Kassior