Quote from: xenoox at Sep 25, 2006, 09:41 AM
سلام خسته نباشید و ممنون از بابت زحماتی که میکشید
چندتا مشکل و سوال برای من وجود داره اونم اینکه :
اولا هیچ راهنمایی برای نصب نرم افزار وجود نداره!
دوم اینکه میشه بگید دایره امکاناتش در چه سطحی ؟
قابلیت پشتیبانی از PlugIn ها رو داره ؟ و اگه داره تا حالا چه PlugIn هایی براش ساخته شده؟
بعدشم اینکه من واسه سایتم از MT استفاده میکنم اگه بخوام به MODx تغییر بدم سیستم مدیریت رو میتونم پستها رو توش Import کنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام دوست عزیز
ورود شما را به انجمن های مد ایکس خوش امد می گویم
در مورد سوال اول چشم من یک اموزش کامل در مورد نصب مود ایکس می نویسم در ضمن شما می خواهید روی سرور نصب کنید یا خیر
امکانات این سیستم بسیار زیاد است و کار تمامی پرتال های بزرگ دنیا را انجام می دهد با این تفاوت که از تکنیک آژاکس نیز بهره می برد و این موضوع یکی از عواملی است که باعث مورد توجه قرار گرفتن آن شده است
پلاگین های زیادی برای این برنامه نوشته شده است از جمله گالری تصاویر آژاکس و فروشگاه اینترنتی و لینکدانی و بسیار برنامه ی جانبی دیگر
در مورد سوال آخرتون هم این کار شدنی است ولی کمی کار دارد اما می توانید محتوا را جا به جا کنید
موفق باشید
در مورد نصب و کارایی سیستم خودم هم می توانم کمکتان کنم
Hamid Kazemi
Persian Modx Pioneer
----------------------------------
Complete Persian Package with Persian Editor and Persian Installer and Persian Forum
<
http://modxcms.com/forums/index.php/topic,10679.0.html >
Our web Services < www.persianhosts.com >
Persian MODX < www.modx.ir >
سلام
چندین سی ام اس معروف از جمله ام تی و جوملا و مامبو و نیوک و .. رو در حال ساخت ترانسفورمر هستن
هر وقت تموم شد توی همین فوروم میاریم براتون
در مورد پلاگین ها اگه چیز خاصی مد نظرتون هست بفرمایید
تهیه پلاگینها برای مدایکس فقط به راحتی کپی پیست کردن کدهای پی اچ پی از مجموعه های دیگر با تغییر چند آرگومنت هست
اگه مشکلی بود بگید راهنمایی میکنیم
ما خودمون تازه وارد کار شدیم و داریم فارسی میکنیم اما احیانا اگه شما روی سایت لایو دارید استفاده میکنید بگید تا بیشتر اهنماییتون کنیم
یاعلی