به نام خدا
با سلام
چگونه میتوان عکس یا همان آواتار دلخواه را به مشخصات یوزر یا کاربران سایت اضافه کرد؟
بنده پس از لاگین کردن به بخش پروفایل خودم رفتم اما متوجه نشدم از چه بخشی باید عکس دلخواه را برای خودم وارد کنم!
خطوطی که به مثابه امضاء بصورت لینکهای چندتایی کاربران دیگر در انتهای هر بخش از جواب یا سئوالشان قرار میدهند چگونه ایجاد شده است
با تشکر از جواب شما
[right]
تفکر بدون پند از گذشته بیحاصل است
یه دفعه یه آفتاب پرست میره رو جعبه مداد رنگی " هنگ " میکنه
به آقای پشندی میگن سه تا اسم بگو توش الله داشته باشه .. میگه شکرالله ، حمدلله ، سیندرلاه
!!!! یه دفعه پلیس ( بامشاد ) را میگیره بهش میگه کارت ماشین ، گواهینامه ، بیمه ..... بامشاد میگه باید با اینها جمله بسازم
[/right]
به نام خدا
با سلام
منظور بنده قرار دادن آواتار در سایتی که میسازم نیست بلکه در سایت رسمی به آدرس
http://modxcms.com/forums/index.php
میباشد.به عنوان مثال آواتار ولینکهای شما در سایت در عکس ضمیمه وجود دارد دیگران چگونه میتوانند مثل شما برای خود آواتار و لینک قرار دهند؟
با احترام
[right]
به آقای پشندی میگن سه تا اسم بگو توش الله داشته باشه .. میگه شکرالله ، حمدلله ، سیندرلاه
!!!! یه دفعه پلیس ( بامشاد ) را میگیره بهش میگه کارت ماشین ، گواهینامه ، بیمه ..... بامشاد میگه باید با اینها جمله بسازم
[/right]
به نام خدا
با سلام
در بخش گفته شده س آیتم بیشتر وجود ندارد یکی برای نداشتن عکس دیگری عکس هنرمندان و دیگری هم عکس موسیقی دانان و جایی برای آپلود عکس مورد نظر خودمان بنده مشاهده نکردم؟
اگر دقیقتر راهنمایی بفرمائید ممنون خواهم شد.
با تشکر
[right]
[/right]
به نام خدا
با سلام
به نظر مییاد که بخشهای مختلف این سایت مدیران گوناگونی دارند که هریک به بخش خاصی رسیدگی میکنند و بعضاً از نوع سئوالات بازدیدکنندگان خسته شده و مایل به ادامه جواب دادن نیستند!
اگر اینطور است که این از ضعف این سیستم و بیان کننده کمبود پشتیبان (و به نوعی کمبود مراجعه کننده و به عبارتی هوادار از این سیستم در بین کاربران ایرانی و گمنامی آن است) از این سایت و قرار گرفتن تمام بار مسئولیت بر روی دوش افرادی خاص میباشد که چه بسا خسته شده و یا در طی زمان حوصلهاشان سر برود.
اگرچه که شخص محترمی با نام کار بری
AHHP
تا کنون به تقریباً تمام سئوالهای بنده پاسخ دادهاند اما در نوع جواب دادنهای ایشان نیز به نوعی نشان از سرباز کردن و ارايه یک جواب، نه لزوماً جوابی کامل و رافع مشکل نیز مشاهده میشود!
در عکس پیوست بنده در آدرس مربوطه جایی برای تنظیم عکس دلخواه مشاهده نکردم
[right]
[/right]