به نام خدا
با سلام
ضمن تشکر از جوابهای شما
مطالبی که بیان کردم به واسطه نوع برداشت من از طرز ایجاد یک سیاماس بود که ظاهراً اشتباه بوده است. با عرض معذرت
بنده فکر میکرده حتی وایشگرها برای اینکه به سیستم هر سیاماسی جور در بیاید باید تغییراتی در آن داده شود و اگر در فکر طراحان آن سیاماس باشد که چه کاربرانی میتوانند ازاین سیاماس استفاده کنند آنوقت در آن امکانات مربوطه را نیز میگنجانند و اگر توجه کنیم که کاربرانی که از فونتهایی که از راست به چپ نوشته میشود استفاده میکنند تنها فارسی زبانها و عبری زبانها نیستند بلکه عربها نیز با حدود ۴۰۰ - ۵۰۰ ملیون جمعیت نیز جزء این جمعیت هستند پس نتیجه میگیریم که چقدر آنها در استفاده از این سیستم و تعیین خواستههی خود ضعیف می باشند
لازم به ذکر میدانم که از طریق مسیر
Elements> Manage Elements> Plugins> TinyMCE Rich Text Editor> Configuration
در ورژن ۱.۰۴ مادایکس توانستم به بخش تنظیمات ادیتور بروم ولی در مادایسک ۲ مکان مورد نظر را در منوها نیافتم
البته در هر دو ورژن مادایکس با تغییر کد در تمپلیت پیش فرض به صورت ذیل مشکل راست چین کردن صفحات را حل کردم
<body>
<div dir="rtl" align="justify">[[*content]]</div>
</body>
و در تمپلیت طراحی شده به وسیله خودم با تغییر کد به صورت ذیل
<td align="justify" dir="rtl" lang="fa" style="font-family:’XB Kayhan’, ’B Nazanin’, Tahoma"><p style="font-size:14px">[[*content]]</p></td>
مشکل راست چین شدن صفحات و تعیین نوع فونت را حل کردم
و احتمالاً میدانید که ایران پس از روسیه و عربستان و یک کشور دیگر چهارمین کشوری است که توانست از مراجع رسمی بینالمللی مجوز ثبت دامین با حروف فارسی و پسوند «.ایران» را اخذ کند مثل : تمدن.ایران
و با این حساب باید در آینده نزدیک در سطح جهان شاهد استفاده از نام و پسوندهای کاملاً محلی (احتمالاً از طریق پشتیبانی از محدودهٔ حروفی که در استاندارد
UTF8
ساپورت میشود)در نرمافزارها و پشتیبانیهای لازم هاستها و برنامههای ارائه دهنده خدمات افتیپی و غیره از این امکان و موضوع جدید باشیم