We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
    • 10913
    • 66 Posts
    Nyt saattaa mennä hehtaarikaupalla ohitte Modx:n kykyjen, vaikka se moneen taipuukin. Ja kun omat ajatukset ovat flunssan takia jurrissa, ei lontoonmurteen selaus oikein luonnistu. Siispä kysyn täältä. Siirrettäköön oikeaan paikkaan, mikäli tämä sijainti on väärä.

    Tuli vastaan suurempi järjestelmänsiirto (räätälöinti), jossa käytössä on omat taulut eri tiedoille. Tähän nyt olen miettinyt parikin erilaista vaihtoehtoa (mm. oma moduli). Lopputtoteutuksen kannalta Modx:n dokumenteilla pelaaminen olisi kaikkein järkevin ratkaisu.

    Onko olemassa tapaa määritellä TV-ryhmiä tai kategorioita siten, että ne esitettäisiin toisen TV:n perusteella? Tähän toteutukseen tarvitsisin kaksi ryhmää, joissa on eri TV:t. Lisäksi osa TV:stä on yhteisiä, mutta tämä ei ole ongelma. Tiedän, että TV:t on mahdollista määritellä sivupohjan mukaan. Saattaa jopa olla järkevääkin, että tämä projekti toteutuu noin. Olen vain huomannut, että monessa omassa toteutuksessa TV-ryhmien vaihto olisi järkevämpi tapa selkeyttää ylläpitoa kuin koko sivupohjan vaihto.

    Toivottavasti joku ymmärsi jotakin tuosta. Takaisin lontoonmurteen puolta selailemaan.
      The sun always shines for tough guys.
      • 16610
      • 634 Posts
      Juuri mikään ei mene ohi MODx:n kykyjen wink Kyse on enemmänkin siitä, onko joku toteuttanut jotain vastaavaa jo aikaisemmin.

      En ihan ottanut tuosta selvää, mitä tarkoitat TV-ryhmillä? Jos valittuna on TV "A" näytetään TV:t "B", "C" ja "D"? Anna jokin esimerkki?

      Räätälöidyllä pluginilla yhdistettynä esim. jQueryyn onnistuu taatusti ainakin tuo "jos TV A niin..." toteutus.

      Valmiista resursseista Quill saattaa osua lähelle: http://modxcms.com/extras/package/355
        Mikko Lammi, Owner at Maagit
        • 10913
        • 66 Posts
        Jaa esimerkki... Ihan hyvin olit ymmärtänyt mun jutun. Liekkö sama lääkitys wink. Tässä tulee silti esimerkki.

        No TV-ryhmillä meinaan lähinnä noita kategorioita. Oletetaan että on käytössä kaksi kategoriaa, Auto ja Moottoripyörä. Noihin sitten on määritetty eri TV:t. Lisäksi on käytössä muita noihin kategorioihiin kuulumattomia TV:itä.

        Nyt tarkoitus on sitten yhden TV:n avulla (olkoon vaikka Tyyppi) määrittää, kumpi noista kategorioista esitetään dokumenttisivulla. Eli jos Tyyppi = Auto, näytä kategoria Auto, muussa tapauksessa näytä kategoria Moottoripyörä.

        Toi Quill pitää käydä läpi. Lähinnä tällaista valmista raktaisua nykyisessä mielentiassa etsinkin. Ei ajatus juokse flunssassa tareeksi kirkkaasti että jQuery (tai mikään muukaan koodi) onnistuisi.

        Kiitos taas kerran.
          The sun always shines for tough guys.
          • 7923
          • 4,213 Posts
          Itse suosittelisin kyllä tekemään omat templatet eri tyypeille ja niille omat tv:t... voipi olla pitkäkestoisempi tällä tavoin.

          Jos meinaat, että tietyn TV:n arvon perusteella naytetään / piilotetaan muut TV:t, niin riippuu vähän siitä kuinka paljon näitä näytettäviä / piilotettavia TV:itä on.. Koska templatelle ne on kuitenkin laitettava kaikki ja sitten sivua tehdessä / muokatessa piilotellaan, mutta teknisesti tallentuu kantaan paljon "turhaa" dataa jokaista dokumenttia kohden, joka voi sivumääristä / TV määristä riippuen hidastaa sivuston toimintaa jatkossa.


            "He can have a lollipop any time he wants to. That's what it means to be a programmer."
            • 10913
            • 66 Posts
            Sen verran päivitystä tähän asiaan että tekaisin ManagerManageriin widgetin, joka tuon homman hanskasi. Kyseessä oli vain pari kenttää aluksi mutta se sitten laajeni pikkasen liikaa, jotta olisi pysynyt hallittavana. Päädyin sit vain muuten muokkaamaan ManagerManagerin tapaa ryhmitellä ja siirrellä kenttiä. Siitä enemmän täällä.
              The sun always shines for tough guys.