We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
    • 9490
    • 9 Posts
    Elikkäs asentelin modx:n onnistuneesti jossa mukana tulee ensimmäinen sivu (MODx CMS Install Success). Tein ensimmäisen sivustopohjan ja laitoin sivustopohjan tuohon ensimmäiseen sivuun ja poistin sisällöt mitkä ovat sivussa. Tässä vaiheessa tulee ongelma. Tuo alkuperäisen sivun sivustopohja ja sivun koko sisältö ei suostu poistumaan vaan tuolla uudella sivustopohjalla MODx-sivuni näyttää tuolta Install success sivulta.

    Tein vielä toisen sivun johon koitin samaa sivustopohjaa ja tämä sivu näytti täysin tyhjältä. CSS:t ja kuvat joita sivupohjassa tarvitaan on palvelimella. Kokeilin vielä samaa sivustopohjaa localhostissa niin toimi aivan hyvin.

    Eli pähkinänkuoressa sivulle ei pysty asettamaan sisältöä eikä sivustopohjia.

    Vaikuttaisi, että tämä on palvelimen ongelma, koska olen aikaisemmin tehnyt onnistuneesti modx:llä sivuja. Pitäisi vaan tietää mikä tuossa palvelimessa tekee tämän.
      • 7923
      • 4,213 Posts
      onko sivut verkossa`? olisko linkkiä josta katsoa?

      en osaa suoraan sanoa mikä on ongelmana, mutta kuulostaa cache ongelmalta.. eli oletko koittanut putsata modx cachen managerista ja/tai asettaa sivun ei cachetettavaksi?


        "He can have a lollipop any time he wants to. That's what it means to be a programmer."
        • 16610
        • 634 Posts
        Asensitko paikalliseen palvelimeen (XAMPP tms.) vai jonnekin muualle?

        Jos kerrot tarkemmat tekniset tiedot (ainakin PHP:n ja MySQL:n versiot, Linux vai Windows asennus, Apache-palvelin vai jokin muu), niin on helpompi veikata, mikä voisi olla pielessä.

        Mutta kuten Doze jo sanoikin, niin kuulostaa siltä, että cache-tiedostoissa/kansiossa olisi jotain häikkää.
          Mikko Lammi, Owner at Maagit
          • 9490
          • 9 Posts
          Mietin myös että tämä voisi olla cache ongelma ja tyhjensin välimuistin ja otin täpän pois cacheable, mutta tuolla ei ollut vaikutusta.

          Eli tuo etusivu löytyy osoitteesta http://62.183.134.107/satahansa/satahansakeittiot/index.php?id=1. Noista versioista en osaa sanoa, koska en ole tuon palvelimen admin enkä pääse palvelimen tietoihin käsiksi, mutta kysyin asiaa ja vastaan heti kun saan tiedon.

          Sivujen nimipalvelu on jossain toisessa palvelinhotellissa jossa toimii Apache ja sieltä sivut on ohjattu automaatilla toiselle palvelimelle (jossa sivut sijaitsevat) ja jolla toimii IIS. Älkää kysykö minkä takia näin.


            • 16610
            • 634 Posts
            Vaikuttaako ylläpidosta suoritettava "Tyhjennä välimuisti" mitään? Tulee virheilmoituksia vai meneekö ihan normaalisti?

            Poistuvatko tällöin "assets/cache"-kansiosta kaikki "docid_x" -alkuiset cache-tiedostot? Jos eivät, niin entä jos koitat poistaa kyseiset tiedostot käsin?
              Mikko Lammi, Owner at Maagit
              • 9490
              • 9 Posts
              Elikkäs tuo docid_x alkuisten tiedostojen manuaalinen poisto auttoi. Kiitoksia paljon.