We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
  • 11671
  • 6 Posts
  Eli tiedän että TinyMCE ei ymmärrä laittaa merkkiä ’ oikeean muotoon jonka johdosta saan parser errorin silmilleni.

  Kysymykseni siis kuuluukin että onko ja jos on niin miten saa editorin lisäämään \-merkin tuon yläpilkun eteen siis tyyliin tämä \’ silloin kun jotakin kirjoittaa editorilla.

  Tällä hetkellä jos kirjoitan siis editorilla jotakin niin joudun käsin lisäämään ko. backslashin merkin eteen jotta vältyn parser errorilta.

  Kiitos jo etukäteen.
   • 16610
   • 634 Posts
   Jossain on nyt jotain vikaa, ei ’ -merkin pitäisi aiheuttaa tuollaisia ongelmia (tai ylipäätään mitään ongelmia).

   Katso TinyMCE:n pluginin asetuksesta enkoodauksen tyyppi (raw vai joku muu). Raw toimii yleensä kaikkein parhaiten, jos käytössä on UTF-8 merkistö sekä sivustolla että tietokannassa.

   Toinen vaihtoehto voisi olla, että ongelmat liittyvät palvelimen asetuksiin. Lähinnä tulisi mieleen, että magic_quotes on päällä (pois päältä jos on päällä) tai jokin tietoturvaviritys aiheuttaa ongelmia (esim. palvelimelle asennettu Suhosin -suojaus). Nämä saat selville phpinfosta MODX:n asetukset -sivulta.
    Mikko Lammi, Owner at Maagit
    • 11671
    • 6 Posts
    Juu, pitää katsoa asia hieman lähemmin. Ystäväni tosin tuossa totesi että ko. merkki on kieltolistalla SQL-injektioiden vuoksi.
    Pitää häneltä nyt vielä tiedustella että voisiko olla mahdollisesti palvelin puolella jokin asetus vinossa kun tätä tekee.