We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
  • 26033
  • 21 Posts
  Hei (taas),

  Olen työstämässä itselle (musiikki)arkistoa, josta olisi tarkoitus nähdä helposti artistin tai säveltäjän kaikki tuotokset, mutta myös levy-yhtiöittäin, genreittäin ja vuosikymmenittäin.

  Esimerkkejä

  Esimerkki 1:
  Käyttäjä valitsee levy-yhtiö -valikosta "EMI". Näkyviin tulee kaikki EMI:n julkaisemat albumit.

  Esimerkki 2:
  Käyttäjä valitsee artistit -valikosta "Katri Helena". Näkyviin tulee kaikki Katri Helenan julkaisemat albumit, riippumatta levy-yhtiöstä.

  Tämä olisi helppo projekti jos olisi muutamia artisteja tai säveltäjiä. Pystyisi esim. Dittolla hakemaan aina kunkin tiedot. Mutta artisteja ja säveltäji on satoja, ellei tuhansia.

  Fiksuin tapa on varmaan ottaa tagit avuksi? Ainakin kun ensin ajattelin tätä Wordpressin kautta niin tagit osottautuivat fiksuksi. Mutta ajattelin tehdä etusivulle välillä nostoja sekä ulkoasun kunnolla niin Wordpress jää nyt pois.

  Onko muita hyviä vinkkejä ennen kuin lähden ModX:n viemään? Entä kuinka montaa sivua ModX jaksaa pyörittää vielä sujuvasti?

  Kiitos!
  Sami
   • 16610
   • 634 Posts
   Evolutionin maksimisivumäärä on karkeasti noin 5000 sivua. Tämän jälkeen cache-tiedosto kasvaa yleensä niin suureksi, että alkaa tulla ongelmia, joista osa on kuitenkin kierrettävissä. Suurimmissa Evolutionilla toteutetuissa sivustoissa onkin kymmeniä tuhansia sivuja.

   Revolutionissa maksimisivumäärää ei ole, mutta karkeasti yhtä contextia kohden maksimisivumäärä on myös noin 5000 sivua. Jokaisella contextilla on oma cachensa. Lisätiedot: http://rtfm.modx.com/display/revolution20/Contexts

   Itse toteuttaisin kuitenkin kaavailemasi arkiston kustomoituina tietokannan tauluina, joihin tietojen syöttö omalla CMP:llä (Revolution, Custom Manager Pages) tai jos käytössä Evolution, niin sitten dbEdit-moduulilla.

   Eli jokainen tietue omana sivunaan ei tässä tapauksessa ole hyvä idea.
    Mikko Lammi, Owner at Maagit