We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
    • 15162
    • 59 Posts
    Tukeekohan getResources omia TV:tä? Oman templaten (&tpl) avulla olen yrittänyt siirtää joitain perustietoja etusivulle uusimmista resursseista. Otsikko, linkki ja lyhyt kuvaus (description) toimivat mainiosti, mutta tämä yksi oma TV ei, joka on kuva. Millähän tapaa tämän voisi sivuuttaa vai onko tässä tullut tehtyä sittenkin itse joku virhe? Kokeilin tietysti myös muilla omilla TV:eillä, mutta eipä näyttänyt toimivan. Samalla Wiki on alhaalla, joten ei sinnekään pääse käsiksi.

    Tahtoisin uskoa, että jollain tapaa on mahdollista näyttää nämäkin tiedot, niin kuin oli mahdollista näyttää Evossa Ditolla.

    <div>
                                   
                   <img src="[[+tv.image]]"/> 
                   <h2><a href="[[~[[+id]]]]">[[+pagetitle]]</a></h2>
                   <p>[[+description]]</p>
    
    </div>


    E: on kokeiltu myös ilman tuota tv. prefixiä, mutta ei toiminut silloinkaan. Tämä lienee muutenkin se oikea tapa hoitaa TV:eiden näyttö gR:ässä? Olen varmuuden vuoksi myös antanut TV:lle oikeuden kaikkiin templateihin.

    E2: getResources kutsusta puuttui taas (:)) yksi pätkä koodia. Yksinkertaisesta kutsusta (parent, tpl ja limit) on jo paisahtunut aikamoinen veistos. Saa nähdä ottaako se vielä lisää kokoa

    [[!getResources? 
    &parents=`3,4` 
    &tpl=`featuredBIG_tpl` 
    &limit=`1` 
    &showHidden=`1`  
    &includeTVs=`1`
    &processTVs=`1`
    ]]


    Jos vitsisi niin nämä saisi varmaan muutettua helposti itse snippetistä näyttämään defaulttina 1, mutta se voisi vaikeuttaa getResources snippetin päivittämistä? Kuitenkin nuori teos vasta niin jonkinlaisia parannuksia yms. lienee siihenkin luvassa.