We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
  • 15115
  • 2 Posts
  Terve!

  Alkuun kerrottakoon, että tässä aloitteva käyttäjä joka vaihtelevasti noin kuukauden ajan tutustunut tähän Modx:ään ja täytyy kyllä myöntää että vaikuttaa todella asialliselta ja halu oppia lisää on kova! Nyt on kuitenkin se lopullinen läpimurto tekemättä =) Omat templatet on saatu siirrettyä, mutta kaikki mukava "lisäsälä" on nyt jääny vähän ulkopuolelle eli niistä en ole sitä oikeaa narua löytänyt.

  Ensimmäiseksi olisi ihan tämmönen varmasti perusjuttu eli uutiset. Eli tarkoituksena olisi saada etusivulle 3-5 viimeisintä uutista ja muut uutiset eli ns. uutisarkisto löytyisi sitten omalta sivulta. Ja tämä tietenkin päivittyisi sitä mukaan kun uusia uutisia tulee.

  Yleiseltä puolelta varmaan löytyisi jotain juttua, mutta Lontoo kun ei ole vahvinta alaani.

  Jos tää nyt oli ihan turhaa kyselyä niin voin tulla torille kivitettäväksi.

  PS. Onko tähän yleensäkkään mitää ns. "Näillä alkuun ja vähän enemmänkin" -opasta olemassa? =D

   • 16610
   • 634 Posts
   Tyrkytän nyt kuitenkin englanninkielistä materiaalia. Nettutsin MODx-tutoriaali on kerrassaan loistava ja runsaiden kuvien vuoksi vähemmälläkin kielitaidolla varmasti pärjää: http://net.tutsplus.com/tutorials/other/working-with-a-content-management-framework-modx/
    Mikko Lammi, Owner at Maagit
    • 15115
    • 2 Posts
    Ei nyt liity enään alkuperäiseen aiheeseen, mutta...

    Tuon ohjeen mukaan sain nyt oman templaten siirrettyä, mutta mikäköhän vikana kun templateen ei tule css:n kuvat näkyviin, siis taustakuva, logo jne. Vain yksi sivupalkin kuva näkyy, muuten kaikki tekstit on järjestyksessä, tausta vaan on ihan musta. Oon kattonu että css tiedossa on kaikki kuvien polut oikein.
     • 10913
     • 66 Posts
     Firebugilla (tai haluamallasi muulla kehitystyökalulla) kannattaa kurkata että css varmasti ottaa kuvat oikein käyttöön. Onko polut relatiivisia vai absoluuttisia? Relatiiviset linkithän tulee tehdä sit suhteessa css-tiedostoon.
      The sun always shines for tough guys.