We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
  • 11671
  • 6 Posts
  Eli lähdin siis tuon wiki sivuston kautta hommaa rakentamaan ja kun siinä käsketään tehdä folderin alle niin monta galleriaa kun on tarvis niin tein siis kolme identtistä galleriaa. Ongelmana siis se että sivustolla ei näy kuin gallery1?? Eli siis mikähän mahtaa olla pielessä kuin galleryt 2 ja 3 on jossain hukassa?

  Jos olisi jotain vinkkiä heittää että mikä vinossa niin olis hyvä juttu saada homma rokkaamaan. laugh

  Kiitos jo etukäteen
   • 7923
   • 4,213 Posts
   ne ei näy siinä childgallery listassa ennen kuin niissä on vähintään 1 kuva.. ja huomaa katsoa että lataat niitä kuvia niihin gallery dokumentteihin, etkä siihen dokumenttiin missä on se childgallery listaus.. siinäkin näkyy se manage pictures painike, mutta se lataa ne kuvat siihen dokumenttiin, eikä niihin erillisiin gallery dokumentteihin.


    "He can have a lollipop any time he wants to. That's what it means to be a programmer."
    • 11671
    • 6 Posts
    ok, no se selittääkin sen että missä on menny vikaan. Tosin nyt kun uploadasin kuvia niihin eri gallerioihin niin gallerioiden alle tulee click to zoom 4 kertaan. laugh ja mites tuo että kun kuvat on omissa gallerioissa ja ne on eri dokumentteja niin niihin ilmeisesti pitää luoda erillinen linkki millä pääsee takasin emodokumenttiin?

    ja tattis jo etukäteen taas.

    galleria meiningit löytyy täältä jos sitä haluat kattoa lähemmin. http://defuse.kicks-ass.net/pictures.html

    Sivut viel kesken pahasti mut kait ne joskus valmiiks tulee. laugh

    EDIT: ääh, olin aiemmin uppinut tuohon emodokumenttiin kuvia niin se ei ollut poistanut niitä pysyvästi. Emodokumentista kävin deletoimassa kaikki kuvat niin ongelma korjaantui sillä. Yksi mikä vielä on pikkuisen auki on se että noilla example kutsuilla kun pelataan niin gallerian kuvat tulee omiin galleroihin kyllä ja se näyttää vain yhden thumbin siinä gallerian kohdalla. Sitä mietin että riittääkö ihan vain tuon slimbox tyylin vaihto toiseen haluttuun jotta se saadaan vaihtumaan?
     • 26033
     • 21 Posts
     Quote from: doze at Mar 13, 2010, 05:06 PM
     huomaa katsoa että lataat niitä kuvia niihin gallery dokumentteihin, etkä siihen dokumenttiin missä on se childgallery listaus.. siinäkin näkyy se manage pictures painike, mutta se lataa ne kuvat siihen dokumenttiin, eikä niihin erillisiin gallery dokumentteihin.

     Taas aloittelija pulassa.

     Tein Wikin ohjeiden mukaan ja jostain syystä minulle tulee vain painike, jolla mahdollisuus lisätä "emo"folderiin kuvia. Onko Gallery-kansioiden / dokumenttien nimet (my galleries, gallery1, gallery2..) oleellisia? vai mikäköhän voisi olla ongelmana?