We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
    • 19524
    • 1 Posts
    Moro!

    Olen suht tuore modx:n käyttäjä, ja törmäsin pariin pieneen pulmaan. Eli ensimmäinen:
    Haluaisin toteuttaa sivun, jolla on useita eri kuvia, jotka ovat eri kohdilla sivua tekstin seassa. Tyyliin, että lisäisin vain kuvan normaalisti, ja voisin valita kuvan tyyliksi, että klikatessa kuvaa, se aukeaa Lightboxin teemalla..?

    Ja toinen pulmani on, että miten voisin tehdä vaikkapa pudotusvalikon, josta käyttäjä voisi valita millä järjestelyperusteella hän haluaa nähdä Diton järjestämän listan tuotteista. Nettikauppaperiaatteella. Eli siis, että pudotusvalikossa on vaikkapa hinnan perusteella, aakkosissa, lisäysjärjestyksessä jne.
      • 7923
      • 4,213 Posts
      Kuvagallerian osalta sinulle sopii varmaankin paremmin DirectResize. Voit lisätä kuvat sivuille RTE:n kuvanlisäyspainikkeella ja DirectResize säätää kuvasta oikean kokoisen, sekä asettaa sen aukeamaan lightboxissa.

      Ditto:n järjestystä varten voit käyttää joko sen request extender ominaisuutta (joka taitaa tosin olla hieman buginen, lue linkitetty ketju) tai sitten tee normaali <select> lista sivulle ja aseta se lähettämään haluttu järjestys parametri urlissa (esim. www.osoite.fi/lista.html?sortBy=kenttä&sortDir=asc) ja kutsu dittoa tyyliin:

      [!Ditto &orderBy=`[[get_url_sort_params]]`!]

      Ja sitten tee get_url_sort_params snippet tyyliin:
      <?php
      $sortBy = strip_tags($_GET['sortBy']);
      $sortDir = strip_tags($_GET['sortDir']);
      return $sortBy.' '.$sortDir;
      ?>
      




        "He can have a lollipop any time he wants to. That's what it means to be a programmer."