We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
    • 24428
    • 23 Posts
    Käytössä on tuo rc1 ja TinyMCE:n versio 3.0.8 asennettuna. Sikäli kuin olen aiemmin modx:ää käyttäny, asetukset on kohdillaan. Mut TinyMCE:n tiedostoselaimeen en saa tiedostoja näkyviin. Asetukset on laitettu images ja files-hakemistoille 777 ja niissä on tiedostoja. Kun yritän laittaa kuvaa tms. editorin kautta, tiedostoselain näyttää tyhjää. Hakemiston luominen ei onnistu (ei oo oikeuksia) eikä myöskään tiedoston uppaaminen palvelimelle.

    Modx on asennettu alihakemistoon eli ei oo rootissa. Asennus meni kuitenkin ongelmitta ja kaikki muu toimii. Polut on järjestelmäasetuksissa oikein eli osoittavat assets-hakemistoon. On kyl kokeiltu ohjata ne assets/images-hakemistoonkin, mut ei auta.

    Oisko hyviä ideoita? Entä mites onnistuis downgradeeminen 0.9.6.1:seen...?
      • 16610
      • 634 Posts
      Ensi hätään tyhjennä selaimen välimuisti ja yritä uudelleen. Jos ei auttanut tai kokeilit jo aikaisemmin, niin muita ideoita ei ainakaan heti ole.
        Mikko Lammi, Owner at Maagit
        • 24428
        • 23 Posts
        Ihme hommaa... Päivitin uusimpaan trunkkiin ja samalla TinyMCE päivitty alaspäin versioon 3.0.3. Kävin kattomassa TinyMCE:tä ja siellä oli kolme kappaletta 3.0.3:sta deaktivoituna ja yks aktiivinen. Otin deaktivoidut pois kokonaan ja homma toimii. Ois tosin voinu toimia ilman poistojaki, mut tykkään olla siisti... wink

        En oo vielä kokeillu laittaa takas tuota uudempaa Tinya ja voipi olla että se jää toistaseks...

        Asetuksia en tosiaan muuttanu ollenkaan, pelkkä trunkista päivittäminen tiettävästi autto.