We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
  • 25483
  • 741 Posts
  Nou dan zal ik mijzelf ook maar eens bekend maken nu ik zeer actief bezig ben met MODX.

  Ik ben zoals mijn nickname al aangeeft Ronald Lokers, ik ben 20 jaar en ben op dit moment bezig met mijn examenjaar voor de opleiding "Media vormgever", hiervoor ben ik bezig met een stage bij Pixel Reclame Producties (http://www.pixelrp.nl) te Zevenbergen. Dankzij deze stage ben ik dagelijks bezig met MODx waardoor ik snel en veel bijleer. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf h2omedia (http://www.h2omedia.nl) als hobby en hiermee lever ik naast websites met MODx ook dingen aan zoals belettering van oa. auto’s, ramen en lever ik alles wat met drukwerk en merchandising van doen heeft.

  Dan heb ik dit jaar ook nog 1x per week Jong Ondernemen en daarbij voer ik met een groep van 8 medestudenten een bedrijf dat een boek gaat uitbrengen en gratis gaat verspreiden. Meer informatie hierover kan gevonden worden op http://www.leafboox.nl

  En alsof het nog niet druk genoeg is; Ik heb ook nog een bijbaan in het cafe op de vrijdag en zaterdagavond.. Even lekker afreageren op het mengpaneel, een leukere baan kan je volgens mij niet hebben als student laugh

  Ik mag dan een druk werkschema hebben, maar gelukkig heb ik nog tijd zat vrij om wat aan MODx te sleutelen, daarom ben ik op dit moment ook bezig met een handleiding voor MODx die ik ergens de komende maanden probeer af te ronden. Ik hoop dat we veel voor elkaar kunnen betekenen en dat we elkaar verder kunnen helpen met MODx en dat het Nederlandse gedeelte een stuk actiever smiley

  Dan nog wat sites die ik met MODx gemaakt heb:
  http://www.mediaguy.nl (mijn eerste site met MODx gemaakt! Na 2 middagen eraan gewerkt te hebben was hij al klaar)
  http://www.avides.nl
  http://www.rotako.nl
  http://www.hczonline.nl/

  Op dit moment zitten er nog 3 andere sites in de pijplijn, deze voeg ik binnenkort misschien ook nog toe aan het lijstje.
   with regards,

   Ronald Lokers
   'Front-end developer' @ h2o Media

   • 30382
   • 100 Posts
   Ronald, ik hoef jou geen welkom meer te heten... Ik denk dat je wel weet dat je voor mij meer dan welkom bent hier wink
   Hoe dan ook, tof dat je altijd de moeite wilt nemen om mij te helpen. Ben helaas nog niet zo begaan met modx als jij bent.. Maar aldoende leert men smiley

   Tot sprekens!
    • 25483
    • 741 Posts
    Bij deze even de toelichting dat ik mijn nickname veranderd heb naar "MediaGuy". Ik heb op dit moment al ruim een jaar het domeinnaam "mediaguy.nl" en ik ben van plan om deze site meer te gaan gebruiken om dingen op te plaatsen die met MODx van doen hebben. Daarom leek het mij beter om een nickname te hebben die goed aansluit op de naam van mijn website.

    Ondertussen ben ik klaar met stage en ben ik aangenomen als "Interactive Designer" bij Pixel Reclame Producties. Door deze baan ben ik vrijwel dagelijks aanwezig op dit forum aangezien ik nu dagelijks websites opbouw met MODx.

    Verder sta ik daardoor vanaf nu Dimmy en Gust bij als moderator van de "Dutch Community" hier op het MODx forum. Ik hoop dat ik het forum nog vele jaren actief kan volgen en dat ik mensen in nood verder kan helpen met de problemen die zij tegenkomen met MODx.
     with regards,

     Ronald Lokers
     'Front-end developer' @ h2o Media

     • 34162
     • 1 Posts
     Hoi Ronald,

     Welkom hier smiley

     Leuk te lezen dat je zo met MODx bezig bent. Voor je het weet ben je een MODx guru laugh

     Gefeliciteerd met je baan en je funktie als moderator. Het zou inderdaad leuk zijn als dit Nederlandse forum wat aktiever werd.

     Succes!

     Wim.
      • 7455
      • 2,204 Posts
      Helemaal goed
      en hou ze strak he Ronald hehe

      Dimmy
       follow me on twitter: @dimmy01
       • 32668
       • 8 Posts
       Hai Ronald, bezig bijtje!!

       Wilde even zeggen dat ik die Rotako website erg netjes vind..
        • 9785
        • 3 Posts
        He Ronald,

        Mooie sites hoor.

        Vooral http://www.hoteldeborgh.nl/ spreekt mij erg aan.

        Ik denk dat ik je binnenkort nog wel even zal benaderen....

        André van Vlaanderen