We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
  • 10691
  • 36 Posts
  Ik heb in de stylesheet het volgende opgenomen:
  body.mceContentBody {
  	background: #FFF !important;
  	width: 580px;
  }
  

  Dat eerste zorgt ervoor dat ik een witte achtergrond krijg (mijn body-background is zwart, maar de content-div is wit), dat had ik ergens hier op het forum teruggevonden. Omdat de breedte van de content-div 580px is, heb ik dat ook toegevoegd in de stylesheet. Dat werkt goed in firefox en opera, maar blijkt nu dus niet te werken in IE (het zal eens niet).

  Is er een manier om het in IE ook te krijgen zoals ik het wil?
   • 10691
   • 36 Posts
   Ook deze heb ik inmiddels zelf opgelost... (eerlijk gezegd valt de support me hier ietwat tegen)

   Via bronnen beheren, plugins, TinyMCE kun je de code daarvan bewerken. Je ziet dan de regel
   $html = getTinyMCEScript($elementList, $modx->config['tinymce_editor_theme'], $width='100%', $height='400px', $tinymce_language, $frontend, $modx->config['base_url'], $modx->config['tinymce_custom_plugins'], $modx->config['tinymce_custom_buttons1'], $modx->config['tinymce_custom_buttons2'], $modx->config['tinymce_custom_buttons3'], $modx->config['tinymce_custom_buttons4'], $disabledButtons, $tinyFormats, $entity_encoding, $entities, $tinyPathOptions, $tinyCleanup, $tinyResizing, $modx->config['editor_css_path'], $modx->config['tinymce_css_selectors'], $modx->config['use_browser'], $modx->config['manager_direction'], $advimage_styles, $advlink_styles, $tinyLinkList, $customparams, $tinyURL, null);

   De width en height kun je naar believen aanpassen. In de CSS heb ik voor het gemak nog een overflow:scroll toegevoegd zodat de scrollbalk er altijd staat en e.e.a. daarvan niet afhankelijk is.
    • 25483
    • 741 Posts
    Goed dat je het zelf hebt kunnen oplossen!

    Dat de support hier niet zo goed/snel is kan komen omdat de Nederlandse community nog niet echt groot is, op het engelstalige gedeelte zal je altijd sneller hulp vinden en krijgen!
     with regards,

     Ronald Lokers
     'Front-end developer' @ h2o Media