We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
  • От доста време вече, РЕВО е официален - макар и с бързите темпове на фиксиране и обновяване...
    Използвате ли РЕВО или още разучавате?
    Какви са отзивите...

    К.
      palma non sine pulvere
      • 17750
      • 78 Posts
      Точно тази тема май не е за "Дискусии извън MODx" grin

      Очаквайте от ноември - превод на езиковите файлове, ще разгледаме как бързо (и лесно) се прави многоезичност с Революция, управление на няколко домейна и/или под-домейна с един мениджър, особености спрямо Еволюция...
        • 36678
        • 152 Posts
        Еее, браво на вас, че ще го превеждате. Бонусчетата които казвате се намират, но това, че ще го преведете на български за сегашни и бъдещи ентусиасти наред с превода на самия рево е немалка работа.
        В следваща Revo версия, чета ще има промени малко още да "очовечат" нещата около потребителските нива. Аз изкъсо я следя Revo до нещата които излизат във форума, документация и допълнения, но нещата там според мен са още в ранен етап. Макар, че има неща които показват, че под капака дреме звяр, който чака да бъде пуснат на свобода визирам Discuss (определено не го очаквах).
        Не ми харесват някои от озивите относно времето за генериране на страниците, слухове за нови ограничения (админ панела издъхва в някои случаи, но другото се справя). Може да се отчете, че скоростта от преди официалните релийзи се подобри драстично (отново визирам админ панела). Факт е, че нещата се случват и тепърва ще разгърне възможностите си (нови релийзи и читави неща извън ядрото).
        На кратко на етап разучаване съм, защото още ми липсват някои неща от Evo, а с инструменните до сега не мога да си сглобя нещо добро.
          Multylingo 1.0 alpha (snippet + plugin) - For creation a full-featured multilingual site with MODx Evo
          My sites:
          Мисли, интересни мисли