We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
    • 19744
    • 8 Posts
    Не разбирам нищо от програмиране. Ръководя проект по изграждане на сайт за организация с нестопанска цел.
    По съвет решихме да работим с МОDx. Срещаме обаче проблеми и решаването им е трудно защото явно системата не е разпространена в България.
    А гледам, че последния пост в тази секция е от април 2009....значи ли това, че интереса в БГ изчезва ?
    И да споделя, че опитите ми да се свържа с хора за съвет, и дори за платена работа тук, се оказаха безуспешни.
    Замислям се дали българското общество не е някава тайна секта ?
    Както и да е...може би нормално пазене на занаят или типично български манталитет.
    Ако има хора с опит и желание за помощ / включително и платена /
    [email protected]
      • 17750
      • 78 Posts
      Привет!
      Поста ти не е сложен в конкретна тема и съвсем случайно го забелязах.
      Можеш да питаш за конкретни неща в конкретните теми - ще ти бъде отговорено!
        • 19744
        • 8 Posts
        Вече намерих човек, който ми свърши прекрасна работа ! Трудно го открих, но пък съм доволен. За съжаление я няма в този форум ( поне аз не знам) . Тук не успях да получа информация и съвети.
        Позволявам си да публикувам мейла и :
        [email protected]
          • 17750
          • 78 Posts
          Здравейте,

Можете да публикувате въпроси, запитвания, предложения и мнения в конкретните Раздели и Подраздели на форума.

Тъй като в началната страница на форума се показва последния пост написан под трите основни раздела на "Bulgarian", то сте останали с погрешното впечатление, че тук не се е писало от април 2009. Затова, всеки пост, написан извън Раздел И Подраздел ще бъде преместван.

Радвам се, че сте намерили решение на конкретния проблем, но считам за некоректно отношението Ви изразено в постовете, спрямо българската част на форума. Тук, в българската част на форума, никъде не сте задали конкретно питане, съотвено - какви претенции за информация и съвети имате?