We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
    • 36678
    • 152 Posts
    Всеки от нас има свои предпочитания които ползва повече от други. Наскоро видях големият спор за това лош(зъл) ли е PHx заради вероятното некеширане и т.н. и т.н. Кажете един любим защо го предпочитате повече от останалите и друг от който сте останали с крайно лоши чувства(бъгав като модул и т.)
    Крайно негативно бях настроен към Print Documents. Бях свикнал на това от което мигрирах (Joomla респективно Mambo) това нещо да го получавам едва ли не наготово. Как ли не го въртях и суках докато накрая не видях, че не само аз съм видял зор.
    Позитивния си вот е трудно да дам защото имам много добри отзиви за много, но може би това от което най-съм доволен е Ditto множеството му възможности и вариации как може да бъде използван. Съжалявам, че не мога да го накарам да ми вади страниците в адрес удобен за SEO, но го отчитам по-скоро като мое незнание според мен.
    Разбира се пак може да се включа, но ми е интересно какво ще кажете вие. wink
      Multylingo 1.0 alpha (snippet + plugin) - For creation a full-featured multilingual site with MODx Evo
      My sites:
      Мисли, интересни мисли
    • Last Of The Romans Reply #2, 15 years ago
      Здравей,


      интересна тема подхващаш...
      Не съм се замислял койт модул, снипет или чънк би бил мой любим - те всичките са толкова удобни и вършат добра работа (стига да знаеш как?).
      Знам кой НЕ ми е любим и то не защото е бъгав, а защото не успях да му свикна и не виждам особена полза в работата ми.
      QuickEdit

      скоро коментирах с един мой колега, който се занимава с разработка на софтуер за един БГ гигант наложил се на пазара в областта на мед. софтуера, че няма лош софтуер, а въпрос на време да свикнеш и обикнеш положителните и отрицателните му страни.
      Случи ли се този процес ти ставаш вечен негов фен - пример Windows
        palma non sine pulvere