We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
    • 18238
    • 5 Posts
    Здравейте пак момчета,
    Гледам да не досаждам много ама има едни питане, след като успешно инстлирах MODx и поразучих конфигуратора ... Питането ми е относно графичният дизайн - по-точно как да го имплементирам след като вече го имам направен, има ли модул за това или става някак си ръчно huh
    Намерих голямо количество templates за MODx, мога ли с успех да ползвам някой от тях???
    Съжалявам, ако нещо не се изказвам правилно или задавам тъпи въпроси, но ми харесва този CMS и твърдо съм решил да го ползвам за направата на малко информативно сайтче.
    Поздрави,
      M.Mateev
      • 17750
      • 78 Posts
      Привет,
      да - спокойно можеш да използваш който и да е темплейт създаден за MODx, просто гледай да съотвтстват на версията която ползваш.
      Един удачен пакет от шаблони е например Mollio template package 1.1b
      Шаблоните се записват в секция "Шаблони" и след това трябва да избереш в съответния документ (чрез редакция -> Общи настройки -> Шаблони за документа) кой шаблон да ползва.

Поздрави,
      Любомир Колев
        • 36678
        • 152 Posts
        При шаблона който сваляш в повечето пъти има информация как се поставят и ако има допълнителни "джаджи" как да се сложат за да се ползва в пълна функционалност.
          Multylingo 1.0 alpha (snippet + plugin) - For creation a full-featured multilingual site with MODx Evo
          My sites:
          Мисли, интересни мисли