On March 26, 2019 we launched new MODX Forums. Please join us at the new MODX Community Forums.
Subscribe: RSS
 • Beste,

  Ik ben bezig met een event-kalender. Voor de agenda-items gebruik ik Collections. Om er voor te zorgen dat de kalender/agenda up-to-date blijft, wordt de unpub_date ingevuld. Die wil ik graag ook tonen in de kalender-overzicht. De kalender wordt op de homepage getoond. Alle TV's die in het sub-document (het agenda-item) worden ingevuld, worden keurig in het overzicht getoond. Behalve de unpub_date.

  In de resource call heb ik bij &includeTV's, unpub_date toegevoegd.
  In de Tpl gebruik ik: [[+unpub_date:strtotime:date=`%d-%m-%Y, %H:%M`]].
  Maar ik krijg de datum niet te zien. Laat ik strotime... weg, dan verschijnt er wel een getal.

  In het subdocument in Collections dat wordt gebruikt voor een agenda-item, krijg ik met [[*unpub_date:strtotime:date=`%d-%m-%Y, %H:%M`]], wel de datum te zien.

  Heeft iemand een suggestie hoe ik dit werkend kan krijgen?
  Alvast dank

  Leo

  This question has been answered by markh. See the first response.

  • discuss.answer
   unpub_date is een standaard resource veld, dus kan je weglaten uit &includeTVs.

   Met strtotime zet je een string ("2019-03-12 09:34") om naar de unix timestamp (het aantal seconden sinds 1 jan 1970 00:00:00 UTC). Die timestamp kan je met date weer omzetten naar een date format naar keuze.

   Als [[+unpub_date]] een groot getal (unix timestamp) verschijnt, dan heb je dus aan [[+unpub_date:date=`%d-%m-%Y, %H:%M`]] genoeg.
    Mark Hamstra • Developer spending his days working on Premium Extras and a MODX Site Dashboard with the ability to remotely upgrade MODX and extras to make the MODX world a little better.

    Tweet me @mark_hamstra, check my infrequent blog at markhamstra.com, my slightly more frequent ramblings at MODX.today or see code at Github.
   • Quote from: markh at Mar 12, 2019, 04:46 AM

    Als [[+unpub_date]] een groot getal (unix timestamp) verschijnt, dan heb je dus aan [[+unpub_date:date=`%d-%m-%Y, %H:%M`]] genoeg.

    Dank je wel Mark. Dat was t inderdaad.