New Community Forums are coming. Watch this space for news.
Subscribe: RSS
  • Hello All,

    I tried to search for a solution on this but could not find one. My apologies if there was already a post about it.

    I just created a MODX cloud account and have the "pro" account level. After account creation, I logged onto the dashboard and tried to create a new cloud. However, the "Location" input is blank and it will not allow me to select anything. When I click on it after the page loads, there is a "loading" prompt that appears for ~1 second and then disappears but nothing happens. I've sent in a ticket and I've also attached a screen shot to this post (the location error has a red border).

    Any help/feedback is appreciated.
    • I've forwarded your question to Jay. He should answer soon.

      FYI, the screenshot function of the forums doesn't work. You have to put the image somewhere else and link to it.

        Get my Book: MODX:The Official Guide
        MODX info for everyone: http://bobsguides.com/MODx.html
        My MODX Extras
        Bob's Guides is now hosted at A2 MODX Hosting
      • Quote from: BobRay at Feb 17, 2018, 10:44 PM
        I've forwarded your question to Jay. He should answer soon.

        FYI, the screenshot function of the forums doesn't work. You have to put the image somewhere else and link to it.


        Thanks a lot. Also, thanks for the info on the screenshot.
        • Still the same problem. No location available.
          • Quote from: BobRay at Feb 17, 2018, 10:44 PM


            FYI, the screenshot function of the forums doesn't work. You have to put the image somewhere else and link to it.


            I don't know who fixed it, but screen shots are now working again on the forum! thank you to whoever it was.
              If I help you out on these forums I would be very grateful if you would consider rating me on Trustpilot: https://uk.trustpilot.com/review/andytough.com

              email: andy@andytough.com | website: https://andytough.com
            • Quote from: andytough at Jun 27, 2018, 07:15 AM
              Quote from: BobRay at Feb 17, 2018, 10:44 PM


              FYI, the screenshot function of the forums doesn't work. You have to put the image somewhere else and link to it.


              I don't know who fixed it, but screen shots are now working again on the forum! thank you to whoever it was.

              Jay Gilmore says: It turns out it was a misconfigured CDN and Garry Nutting got it sorted.
                If I help you out on these forums I would be very grateful if you would consider rating me on Trustpilot: https://uk.trustpilot.com/review/andytough.com

                email: andy@andytough.com | website: https://andytough.com
              • Quote from: jussimakela at Jun 27, 2018, 05:15 AM
                Still the same problem. No location available.

                Probably best to reach out to the MODX Cloud support directly. There's a help/context widget in the bottom right of the dashboard.
                  Mark Hamstra • Developer spending his days working on Premium Extras and a MODX Site Dashboard with the ability to remotely upgrade MODX and extras to make the MODX world a little better.

                  Tweet me @mark_hamstra, check my infrequent blog at markhamstra.com, my slightly more frequent ramblings at MODX.today or see code at Github.
                • Quote from: jhorner at Feb 17, 2018, 10:25 PM
                  Hello All,

                  I tried to search for a solution on this but could not find one. My apologies if there was already a post about it.

                  I just created a MODX cloud account and have the "pro" account level. After account creation, I logged onto the dashboard and tried to create a new cloud. However, the "Location" input is blank and it will not allow me to select anything. When I click on it after the page loads, there is a "loading" prompt that appears for ~1 second and then disappears but nothing happens. I've sent in a ticket and I've also attached a screen shot to this post (the location error has a red border).

                  Any help/feedback is appreciated.

                  Happened to me too, reach out to the MODX support team and they will fix it for you.
                  • Preparing to Move the Site
                    Creating a New Cloud Using a Backup of the Site You are Moving
                    Setting Up Custom Domain(s) on the New Cloud
                    Migrate Your Web Rules
                    Point DNS A Record at New Cloud IP
                    Cleaning Up the Origin Site