<![CDATA[ Support/Comments for sekUserGalleries BETA - MODX Community Forums]]> https://forums.modx.com/thread/?thread=75280 <![CDATA[Re: Support/Comments for sekUserGalleries BETA]]> https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-536657
The expansion is supported? I see on github that the last commit was 4 years ago.

I use nginx+php-fpm 5.6.16. I installed sekusergallry 0.0.7 on modx 2.5.0-dev and setting up it by rtfm. It works, but there is a problem with the management of the album. I dont see content "album.form". Only button "save album".

If i try edit album from webmgr, i receive error "Not specified.". I cant edit album ;(

Someone can help me?

PS: i need make user gallery on my project. I can take any other extension. Advise

many thanks
]]>
sintetic Jan 05, 2016, 03:39 PM https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-536657
<![CDATA[Re: Support/Comments for sekUserGalleries BETA]]> https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-483850 I am sorry but I do not know how to answer that. All I can say is that my service provider is Hostpoint in Switzerland, (hostpoint.ch). I went to the control panel to get details but could not find anything worth mentioning, except that the php version is 5.5.3. The setup is standard for all users and I have not encountered any problems with the server with my other websites.

I need to mention. The same problem also occured on Modx Cloud which is on a different server. So I do not think this is the problem. But I am not experienced enough to make assumptions.

All of my other websites use EVO. The only website that I have problems with is the one that uses REV and the problems are only with add-ons. The other add-ons that I had installed but did not work were: Fronted, AjaxUpload and Avatar. I had to dump these addons because I spent so much time trying to get them to work. My only goal is to allow the users of this website to update their galleries and pages on the frontend. But I am not knowledgable enough to deal with such problems. As it stands I may have to move this websited to EVO. I have front-end content and gallery managers on the other EVO sites that work beautifully. (This idea makes me nervous because I do not know how to down grade from REV to EVO.) Anyway if you have any more comments or suggestions I would greatly appreciate it. : )]]>
zinggimaging Nov 25, 2013, 06:32 AM https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-483850
<![CDATA[Re: Support/Comments for sekUserGalleries BETA]]> https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-483767 insomnix Nov 23, 2013, 11:50 PM https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-483767 <![CDATA[Re: Support/Comments for sekUserGalleries BETA]]> https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-483739 Thanks for the response. Yes all users have correct permissions and the directories are set to 755. Any other possibilities for this error?]]> zinggimaging Nov 23, 2013, 04:37 AM https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-483739 <![CDATA[Re: Support/Comments for sekUserGalleries BETA]]> https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-483725 insomnix Nov 22, 2013, 10:22 PM https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-483725 <![CDATA[Re: Support/Comments for sekUserGalleries BETA]]> https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-483684 I configured the user group with the necessary permissions and yet when trying to upload images into an album I keep getting the error message: Max alotted space used. This comes despite the fact that no images are in the galleries for any user yet and the group setting allows for 50 gigibyte (gigibyte). see attached snapshots.

My error log shows:
 [2013-11-22 10:41:57] (ERROR @ ""/core/components/sekusergalleries/controllers/web/managealbumitemshelper.class.php : 244) PHP warning: array_map() [<a href='http://ch2.php.net/manual/en/function.array-map.php'>function.array-map.php</a>]: Argument #2 should be an array
[2013-11-22 10:41:57] (ERROR @ ""/core/components/sekusergalleries/controllers/web/managealbumitemshelper.class.php : 244) PHP warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, null given
[2013-11-22 10:41:57] (ERROR @ ""/core/components/sekusergalleries/controllers/web/managealbumitemshelper.class.php : 244) PHP warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given
[2013-11-22 10:42:01] (ERROR @ ""/core/components/sekusergalleries/controllers/web/managealbumitemshelper.class.php : 244) PHP warning: array_map() [<a href='http://ch2.php.net/manual/en/function.array-map.php'>function.array-map.php</a>]: Argument #2 should be an array
[2013-11-22 10:42:01] (ERROR @ ""/core/components/sekusergalleries/controllers/web/managealbumitemshelper.class.php : 244) PHP warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, null given
[2013-11-22 10:42:01] (ERROR @ ""/core/components/sekusergalleries/controllers/web/managealbumitemshelper.class.php : 244) PHP warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given
]]>
zinggimaging Nov 22, 2013, 09:38 AM https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=4#dis-post-483684
<![CDATA[Re: Support/Comments for sekUserGalleries BETA]]> https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=3#dis-post-476883 insomnix Sep 05, 2013, 05:11 PM https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=3#dis-post-476883 <![CDATA[Re: Support/Comments for sekUserGalleries BETA]]> https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=3#dis-post-476752
I have also noticed I get some errors in the MODX error log; when I first load the photo upload page (before trying to upload photos) I get these errors:

 [2013-09-04 15:04:19] (ERROR @ /paas/c0075/www/core/components/sekusergalleries/controllers/web/managealbumitemshelper.class.php : 244) PHP warning: array_map(): Argument #2 should be an array
[2013-09-04 15:04:19] (ERROR @ /paas/c0075/www/core/components/sekusergalleries/controllers/web/managealbumitemshelper.class.php : 244) PHP warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, null given
[2013-09-04 15:04:19] (ERROR @ /paas/c0075/www/core/components/sekusergalleries/controllers/web/managealbumitemshelper.class.php : 244) PHP warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given



]]>
AdamWintle Sep 04, 2013, 08:06 PM https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=3#dis-post-476752
<![CDATA[Re: Support/Comments for sekUserGalleries BETA]]> https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=3#dis-post-458380 ]]> insomnix Mar 12, 2013, 08:28 AM https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=3#dis-post-458380 <![CDATA[Re: Support/Comments for sekUserGalleries BETA]]> https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=3#dis-post-458328 User Group: Basic
User Role: Member
Amount: 1
Unit Gigabyte
Enforcement Level: Soft
Private Viewing Only: No

[[!album.items.manage]]

returns now: You are not the owner of this album.

My snipet checkUserMember
<?php
if ($modx->user->isMember('Basic') ) {
  return "user is a member of Basic Group";
} else {
  return "not a member";
}


returns: user is a member of Basic Group
What I'm doing wrong?
]]>
avenus Mar 12, 2013, 03:10 AM https://forums.modx.com/thread/75280/support-comments-for-sekusergalleries-beta?page=3#dis-post-458328