<![CDATA[ MCPUK Browers and 404 error - MODX Community Forums]]> https://forums.modx.com/thread/?thread=46434 <![CDATA[Re: MCPUK Browers and 404 error]]> https://forums.modx.com/thread/46434/mcpuk-browers-and-404-error#dis-post-268485
So now I shall have to give the KCFinder a go for the bigger site that I’m not keen to move - and simply move the other 3 sites over to Revolution.

It’s just yet another conundrum to fix.... cool]]>
boomerang Jan 20, 2011, 05:19 PM https://forums.modx.com/thread/46434/mcpuk-browers-and-404-error#dis-post-268485
<![CDATA[MCPUK Browers and 404 error]]> https://forums.modx.com/thread/46434/mcpuk-browers-and-404-error#dis-post-268484
The following appears in the browser path but nothing more than a 404 error page in the window.

http://www.mywebsite.co.uk/manager/media/browser/mcpuk/browser.php?Connector=/manager/media/browser/mcpuk/connectors/php/connector.php&ServerPath=/&editor=tinymce&editorpath=/assets/plugins/tinymce/&type=images

I have tried changing file permissions but to avail, can anyone else suggest a solution? huh

The other alternative would be to move the 3 smaller sites into Revolution, but there is a much bigger site which I would prefer not to have to change over at the moment.

I am checking to see whether the hosting company has made any security changes, but it seems very odd that I can access my images in my Revo sites all of which are hosted with the same company but not in the Evo sites.

I would be grateful for anyone’s help. smiley]]>
boomerang Jan 20, 2011, 11:44 AM https://forums.modx.com/thread/46434/mcpuk-browers-and-404-error#dis-post-268484