<![CDATA[ Non-Latin (Hebrew) Characters Breaking Resource Browser - MODX Community Forums]]> https://forums.modx.com/thread/?thread=46405 <![CDATA[Re: Non-Latin (Hebrew) Characters Breaking Resource Browser]]> https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268316 Quote from: eerne at Feb 18, 2009, 03:21 PM

hi towerofbabel

the same problem happens when my clients try to upload files with german umlaute smiley

on line 62 and 63 of /manager/media/browser/mcpuk/connectors/php/FileUpload.php
i found this line:

// 		if (isset($_FILES['NewFile'])&&isset($_FILES['NewFile']['name'])&&($_FILES['NewFile']['name']!=""))
// 			$_FILES['NewFile']['name']=$_FILES['NewFile']['name']; //$this->cleanFilename($_FILES['NewFile']['name']);


change to

 		if (isset($_FILES['NewFile'])&&isset($_FILES['NewFile']['name'])&&($_FILES['NewFile']['name']!=""))
 			$_FILES['NewFile']['name'] = $this->cleanFilename($_FILES['NewFile']['name']);


then it will strip all that funky caracters.. but not sure what happens if the resulting filename would overwrite an existin file. :/

anyway.

cheers


thanks, I’ll try that and see how it works with the hebrew files.]]>
towerofbabel Feb 19, 2009, 08:03 AM https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268316
<![CDATA[Re: Non-Latin (Hebrew) Characters Breaking Resource Browser]]> https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268315 http://svn.modxcms.com/jira/

The old bugtracker is still up simply as a reference for the developer team, and not for much longer.]]>
rethrash Feb 19, 2009, 07:58 AM https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268315
<![CDATA[Re: Non-Latin Characters Breaking Resource Browser]]> https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268314 Quote from: BobRay at Feb 18, 2009, 07:55 PM

Quote from: towerofbabel at Feb 03, 2009, 05:33 AM

anyone noticed this, or know how I can make a bug report?

Sorry, I guess your messages fell through the cracks. I didn’t see any of them until today.

http://svn.modxcms.com/jira/ is the place to file bugs.

So what is this then: modxcms.com/bugs/ ? Perhaps you guys should 301 redirect it to http://svn.modxcms.com/jira/ .

I actually saw http://svn.modxcms.com/jira/ as well, but from where I saw it mentioned (in a thread by rthrash if I recall correctly) it seems that this was for the MODx revolution project.

I’d like to be able to help my favorite CMS by reporting bugs guys, but you have to make it much more clear how to do that.]]>
towerofbabel Feb 19, 2009, 06:32 AM https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268314
<![CDATA[Re: Non-Latin Characters Breaking Resource Browser]]> https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268313 Quote from: towerofbabel at Feb 03, 2009, 05:33 AM

anyone noticed this, or know how I can make a bug report?

Sorry, I guess your messages fell through the cracks. I didn’t see any of them until today.

http://svn.modxcms.com/jira/ is the place to file bugs.]]>
BobRay Feb 18, 2009, 01:55 PM https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268313
<![CDATA[Re: Non-Latin (Hebrew) Characters Breaking Resource Browser]]> https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268312
the same problem happens when my clients try to upload files with german umlaute smiley

on line 62 and 63 of /manager/media/browser/mcpuk/connectors/php/FileUpload.php
i found this line:

// 		if (isset($_FILES['NewFile'])&&isset($_FILES['NewFile']['name'])&&($_FILES['NewFile']['name']!=""))
// 			$_FILES['NewFile']['name']=$_FILES['NewFile']['name']; //$this->cleanFilename($_FILES['NewFile']['name']);


change to

 		if (isset($_FILES['NewFile'])&&isset($_FILES['NewFile']['name'])&&($_FILES['NewFile']['name']!=""))
 			$_FILES['NewFile']['name'] = $this->cleanFilename($_FILES['NewFile']['name']);


then it will strip all that funky caracters.. but not sure what happens if the resulting filename would overwrite an existin file. :/

anyway.

cheers
]]>
eerne Feb 18, 2009, 09:21 AM https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268312
<![CDATA[Re: Non-Latin Characters Breaking Resource Browser]]> https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268311 Quote from: towerofbabel at Feb 02, 2009, 03:55 PM

I notice this on a 0.9.6.1 install, but I have a feeling it is a bigger issue. I actually went to modxcms.com/bugs/ to do a report, but I couldn’t manage to log in??

Anyway, here is the issue:

I have content editors who are uploading images to the assets/images/ directory via the MCPuck filebrowser in TinyMCE (various version of TinyMCE). Anytime an image is uploaded where the name of the image is in Hebrew, then the resource browser view becomes blank, and I can’t browse the /images/ resources any more, until I actually delete the file with the Hebrew name from the server.

It is like the uploading of a file with non-latin characters breaks the script that displays the resources in the resource browser.

I would like to issue this as a bug report if someone could direct me to do that. I’d also like to know if this is version (0.9.6.1) specific; I plan on upgrading this website to 0.9.6.3 shortly.

thanks.

Has anyone come across a similar problem, or, can anyone please put me to the correct place to file a bug report?

Thanks.]]>
towerofbabel Feb 07, 2009, 02:46 PM https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268311
<![CDATA[Re: Non-Latin Characters Breaking Resource Browser]]> https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268310 towerofbabel Feb 02, 2009, 11:33 PM https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268310 <![CDATA[Non-Latin (Hebrew) Characters Breaking Resource Browser]]> https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268309
Anyway, here is the issue:

I have content editors who are uploading images to the assets/images/ directory via the MCPuck filebrowser in TinyMCE (various version of TinyMCE). Anytime an image is uploaded where the name of the image is in Hebrew, then the resource browser view becomes blank, and I can’t browse the /images/ resources any more, until I actually delete the file with the Hebrew name from the server.

It is like the uploading of a file with non-latin characters breaks the script that displays the resources in the resource browser.

I would like to issue this as a bug report if someone could direct me to do that. I’d also like to know if this is version (0.9.6.1) specific; I plan on upgrading this website to 0.9.6.3 shortly.

thanks.]]>
towerofbabel Feb 02, 2009, 09:55 AM https://forums.modx.com/thread/46405/non-latin-hebrew-characters-breaking-resource-browser#dis-post-268309