<![CDATA[ Issue Hiding Content Field - MODX Community Forums]]> https://forums.modx.com/thread/?thread=33229 <![CDATA[Re: Issue Hiding Content Field]]> https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field?page=2#dis-post-182478 Quote from: rthrash at Oct 24, 2009, 04:04 AM

OK here’s a solution until the next release:

1) Open the file assets/plugins/managermanager/functions/fields.inc.php

2) Find the content case near line 115.

3) Change the code from:
					$output .= '$j("#sectionContentHeader, #sectionContentBody").hide();';

to:
					$output .= '$j("#ta").parent("div").parent("div").hide().prev("div").hide();';


The reality is that there really should be a single wrapper div with an ID around the content section to make it easier to get both pieces at once, but jQuery sure does make this nice and simple!

Someone please file a report for this in JIRA; currently down for maintenance and I don’t want to overlook this issue.

This is a 1.0.1 specific bug, so moving there.

Great! That helped me with my non-hidden content fields. Still, I am trying to hide the menutitle field (actually, to hide it and sync it with page title) with no success in MM 0.3.5. I searched the code for anything menutitle related, and found nothing to hack... so here I am wink]]>
towerofbabel Nov 01, 2009, 09:12 AM https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field?page=2#dis-post-182478
<![CDATA[Re: Issue Hiding Content Field]]> https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field?page=2#dis-post-182477 Quote from: lechatlisse at Oct 27, 2009, 01:30 AM

I’ve been unable to hide the content field in 1.0.0 using both 0.34 and now 0.3.5...
Tried changing the line of code in fields.inc.php to no avail...

Apply Ryans fix first and then try:
mm_hideFields('content');


For some reason hiding content is now tied with hideFields not hideSections.]]>
Lammikko Oct 27, 2009, 06:49 AM https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field?page=2#dis-post-182477
<![CDATA[Re: Issue Hiding Content Field]]> https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field?page=2#dis-post-182476
I’ve been unable to hide the content field in 1.0.0 using both 0.34 and now 0.3.5...
Tried changing the line of code in fields.inc.php to no avail...

Example in rules:
mm_hideSections('content', '', '17');


0.3.2 worked fine, but introduced other incompatibilties... Any ideas?

Thanks in advance.]]>
lechatlisse Oct 26, 2009, 08:30 PM https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field?page=2#dis-post-182476
<![CDATA[Re: Issue Hiding Content Field]]> https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182475 rx2 Oct 26, 2009, 08:54 AM https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182475 <![CDATA[Re: Issue Hiding Content Field]]> https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182474 Quote from: rthrash at Oct 24, 2009, 04:04 AM

Someone please file a report for this in JIRA; currently down for maintenance and I don’t want to overlook this issue.
I’ve added the fix to the SVN (commit 5973) and to my work in progress 0.3.6 release.]]>
ncrossland Oct 26, 2009, 06:13 AM https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182474
<![CDATA[Re: Issue Hiding Content Field]]> https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182473 Fix works great!

Thank you!

QT]]>
qtx Oct 26, 2009, 05:36 AM https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182473
<![CDATA[Re: Issue Hiding Content Field]]> https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182472 jeremy Oct 24, 2009, 10:55 AM https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182472 <![CDATA[Re: Issue Hiding Content Field]]> https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182471 ctownsend Oct 24, 2009, 08:24 AM https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182471 <![CDATA[Re: Issue Hiding Content Field]]> https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182470
1) Open the file assets/plugins/managermanager/functions/fields.inc.php

2) Find the content case near line 115.

3) Change the code from:
					$output .= '$j("#sectionContentHeader, #sectionContentBody").hide();';

to:
					$output .= '$j("#ta").parent("div").parent("div").hide().prev("div").hide();';


The reality is that there really should be a single wrapper div with an ID around the content section to make it easier to get both pieces at once, but jQuery sure does make this nice and simple!

Someone please file a report for this in JIRA; currently down for maintenance and I don’t want to overlook this issue.

This is a 1.0.1 specific bug, so moving there.]]>
rethrash Oct 23, 2009, 11:04 PM https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182470
<![CDATA[Re: Issue Hiding Content Field]]> https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182469
Yes, I can confirm your issues.

Having Evo 1.0.0 with MM_3.4 the *content*-area was hidden (with MM_3.5 it wasn’t).
I just upgraded to Evo 1.0.1. Unfortunately the content-area is being shown again ALSO with MM_3.5 (I just tested). undecided

Any clues?

QT]]>
qtx Oct 23, 2009, 08:04 AM https://forums.modx.com/thread/33229/issue-hiding-content-field#dis-post-182469