<![CDATA[ Get Friendly URL's Working On My Site - MODX Community Forums]]> https://forums.modx.com/thread/?thread=25786 <![CDATA[Re: Get Friendly URL's Working On My Site]]> https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-448447 I also have a site in a sub dir with babel and would like to use friendly urls.
I tried to set the alias in the manager and also set the to use friendly urls but it is not working.
I also have .htaccess]]>
openstep Dec 27, 2012, 03:08 PM https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-448447
<![CDATA[Re: Get Friendly URL's Working On My Site]]> https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131623 Quote from: Compeek at Aug 25, 2010, 02:14 AM

Ahhh. Have fun with that. smiley

I should probably know this, but I always see it and never ask. What does "OP" mean?

Original Poster smiley]]>
BobRay Aug 24, 2010, 10:03 PM https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131623
<![CDATA[Re: Get Friendly URL's Working On My Site]]> https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131622

I should probably know this, but I always see it and never ask. What does "OP" mean?]]>
Compeek Aug 24, 2010, 09:14 PM https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131622
<![CDATA[Re: Get Friendly URL's Working On My Site]]> https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131621 Quote from: Compeek at Aug 25, 2010, 01:31 AM

The base URL, I bet, right Bob?

Way more complicated. Site is in a subdirectory and there are two .htaccess files above it doing weird things. The OP had the path in both the rewrite base and rewrite rule lines and had a FURL prefix of "index.php?id=".
We fixed that, but it’s still redirecting all links to [site.com]/index.php and, for some reason, not finding it. We’re still working on it.]]>
BobRay Aug 24, 2010, 08:56 PM https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131621
<![CDATA[Re: Get Friendly URL's Working On My Site]]> https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131620 Compeek Aug 24, 2010, 08:31 PM https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131620 <![CDATA[Re: Get Friendly URL's Working On My Site]]> https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131619 znagle Aug 24, 2010, 07:37 PM https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131619 <![CDATA[Re: Get Friendly URL's Working On My Site]]> https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131618
pm me and paste the .htaccess file in the MODx root along with the name of the subdirectory your site it in.

]]>
BobRay Aug 24, 2010, 07:13 PM https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131618
<![CDATA[Re: Get Friendly URL's Working On My Site]]> https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131617 Quote from: BobRay at Aug 24, 2010, 11:17 PM

Do you have the Use Friendly URLs and Use Friendly Aliases System Settings set? Do all the docs have aliases?
Did you clear the site cache?
Are you viewing the site from another browser where you’re not logged into the Manager?

Yep, I tried all that at one point. I haven’t even messed with this for over a month, but I spent several hours trying to get things working and eventually gave up in frustration. My MODx installation is in a sub directory on my server and I’m pretty sure that was throwing me off. Anyone remotely well versed with MODx could probably get this to work in 15 minutes. I’ll gladly pay that person $2/minute!]]>
znagle Aug 24, 2010, 07:03 PM https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131617
<![CDATA[Re: Get Friendly URL's Working On My Site]]> https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131616 Did you clear the site cache?
Are you viewing the site from another browser where you’re not logged into the Manager?]]>
BobRay Aug 24, 2010, 06:17 PM https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131616
<![CDATA[Get Friendly URL's Working On My Site]]> https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131615
I should be able to do it but I’m pretty busy and it’s trying my patience. I’m running MODx Evo 1.0.0. I can confirm that htaccess is being parsed. My goal is to be able to have the pages on my site look like "www.mysite.com/whateveraliasnameiwant". Simple right? I’d like to get this done ASAP, PM me with your price.]]>
znagle Aug 24, 2010, 05:00 PM https://forums.modx.com/thread/25786/get-friendly-url-s-working-on-my-site#dis-post-131615