<![CDATA[ Links not working after update and https - MODX Community Forums]]> https://forums.modx.com/thread/?thread=103815 <![CDATA[Links not working after update and https]]> https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558327 Thanks in advance,
Diederick]]>
diederick May 03, 2018, 08:11 AM https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558327
<![CDATA[Re: Links not working after update and https]]> https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558340 What more information do you need.
BTW thanks for helping!]]>
diederick May 03, 2018, 01:46 PM https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558340
<![CDATA[Re: Links not working after update and https]]> https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558337 lkfranklin May 03, 2018, 12:28 PM https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558337 <![CDATA[Re: Links not working after update and https]]> https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558335 Quote from: lkfranklin at May 03, 2018, 10:15 AM
Yeah in the system settings
link_tag_scheme is set at -1 and server_protocol is set to https
so set link_tag_scheme also to https?]]>
diederick May 03, 2018, 10:19 AM https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558335
<![CDATA[Re: Links not working after update and https]]> https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558334 lkfranklin May 03, 2018, 10:15 AM https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558334 <![CDATA[Re: Links not working after update and https]]> https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558333 diederick May 03, 2018, 10:15 AM https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558333 <![CDATA[Re: Links not working after update and https]]> https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558332 lkfranklin May 03, 2018, 09:57 AM https://forums.modx.com/thread/103815/links-not-working-after-update-and-https#dis-post-558332