<![CDATA[ problem with EvoBabel - MODX Community Forums]]> https://forums.modx.com/thread/?thread=100504 <![CDATA[problem with EvoBabel]]> https://forums.modx.com/thread/100504/problem-with-evobabel#dis-post-543122 I'm a site editor, total n00b. Today I just edited a main page. Changed content text from russian to Ukrainian (copy/paste). Then after saving I tried to preview and the error screen showed up.

Error : Undefined offset: 0
Error information
ErrorType[num] NOTICE[8]
File .../assets/snippets/evoBabel/evoBabel.class.php
Line 250
Source return $res[0];
Current Plugin evoBabel(OnWebPageInit)

Backtrace
DocumentParser->executeParser()
index.php on line 145
DocumentParser->invokeEvent('OnWebPageInit')
manager/includes/document.parser.class.inc.php on line 1720
DocumentParser->evalPlugin(string $var1, array $var2)
manager/includes/document.parser.class.inc.php on line 3716
eval()
manager/includes/document.parser.class.inc.php on line 1022
evoBabel->__construct(DocumentParser $var1, 0, array $var3)
manager/includes/document.parser.class.inc.php(1022) : eval()'d code on line 12
evoBabel->getCurLangId(0)
assets/snippets/evoBabel/evoBabel.class.php on line 36

The site loads hell slow but show everything right in all languages. The evoBabelLexicon window in ModX is pale yellow and shows error:

Error : Undefined variable: langs

I don't think it is something terrible, but I'll probably be cut in half (tomorrow or next Monday) for messing up. Please help.
Thanks.

I use ModX Evo 1.1RC-d7.1.5 . This is some ukrainian dev edition.]]>
kittydragon Jul 07, 2016, 01:51 PM https://forums.modx.com/thread/100504/problem-with-evobabel#dis-post-543122