We launched new forums in March 2019—join us there. In a hurry for help with your website? Get Help Now!
Title
Views
Replies
Last Post
Moved and upgraded .9.5 -> .9.6.3 and no longer choose an RTE to use
2,205
4

By: scitekmike, 15 years, 2 months ago

Last: scitekmike, 15 years, 2 months ago

error of style when upgrading from 0.9.6 to 0.9.6.3
1,731
0

By: ylawy, 15 years, 2 months ago

Last: ylawy, 15 years, 2 months ago

Installion errors. FreeBSD, Apache2 & PHP 5.2.6
3,539
4

By: Fatknuckle, 15 years, 2 months ago

Last: Fatknuckle, 15 years, 2 months ago

MODx Parse Error when accessing pages
2,083
0

By: nclemente, 15 years, 2 months ago

Last: nclemente, 15 years, 2 months ago

cross-session site_url interaction
2,990
4

By: crossconnect, 15 years, 2 months ago

Last: crossconnect, 15 years, 2 months ago

FCKeditor Resources Browser doesn't appear
2,526
4

By: turli, 15 years, 3 months ago

Last: turli, 15 years, 3 months ago

weird configuration warning after update to 0963 on windows
1,673
0

By: cipa, 15 years, 3 months ago

Last: cipa, 15 years, 3 months ago

Failed on file writeable check
4,131
6

By: Bobber, 15 years, 3 months ago

Last: Everettg_99, 15 years, 3 months ago

[solved]can't insert images using FF2 (TinyMce - mcpuk)
1,959
0

By: anonymized-26931, 15 years, 3 months ago

Last: anonymized-26931, 15 years, 3 months ago

Document Tree dosen´t show in IE 7
2,506
2

By: strata57, 15 years, 3 months ago

Last: dev_cw, 15 years, 3 months ago

Fresh install - manager doesn't work
2,450
3

By: daphne_b, 15 years, 3 months ago

Last: shamblett, 15 years, 3 months ago

Friendly URLs problem: folders being pre-pended in internal links
2,512
1

By: jim.killock, 15 years, 3 months ago

Last: opengeek, 15 years, 3 months ago

Date TV breaks if _ or - signs in TV name
2,604
4

By: labasus, 15 years, 3 months ago

Last: labasus, 15 years, 3 months ago

tinyMCE - Missing argument 30 for getTinyMCEScript()
3,002
2

By: coroico, 15 years, 3 months ago

Last: coroico, 15 years, 3 months ago

MODx 0.9.6.3 - Found user experience bugs
2,973
5

By: svzanden, 15 years, 3 months ago

Last: svzanden, 15 years, 3 months ago

Slow loading
3,034
5

By: zigmat, 15 years, 3 months ago

Last: dev_cw, 15 years, 3 months ago

[Solved] Can't get 0.9.6.3 install script to work
3,085
6

By: Diz T. Wiz, 15 years, 3 months ago

Last: Diz T. Wiz, 15 years, 3 months ago

Tiny MCE/images/9.6.3 upgrade
2,276
2

By: pleth, 15 years, 3 months ago

Last: pleth, 15 years, 3 months ago

Best way to upgrade from 0.9.6.2 to 0.9.6.3 without snippets or plugins
2,397
2

By: mcclausky, 15 years, 3 months ago

Last: mcclausky, 15 years, 3 months ago

TINYMCE no more available in configuration menu
2,885
3

By: adn, 15 years, 3 months ago

Last: mrhaw, 15 years, 3 months ago